HAAKS®B.A.R.F vers vlees menu’s
HAAKS® B.A.R.F onderscheidt in de constante, hoogwaardige kwaliteit van de ingrediënten die wij gebruiken.
Naast de kwaliteit is onze HAAKS® B.A.R.F puur, dit houdt in dat het bot van dezelfde diersoort is als het vlees, dus in de smaak Rund zit runderbot, in de Geit is het geitenbot enz.
Door de smaken te variëren wordt het natuurlijke voedingspatroon zeer goed benaderd, door de uitgebreide variatie aan diersoorten wordt ook de variatie in calciumbron ten volle benut.
Naast het spiervlees, orgaan en bot voegen wij in ons product ook hoogwaardig gepureerde verse groente toe.
Wij adviseren om minimaal 4 diersoorten af te wisselen in een periode van drie weken.
Product Analyses
Consumenten en overheden stellen hoge eisen aan de kwaliteit en de veiligheid van voedingsmiddelen. Bedrijven actief in de productie van voedings-producten (voor mens en dier) werken hard om voedselveiligheid te garanderen.
Nutrilab is een gespecialiseerd laboratorium met een heldere visie op voedselveiligheid. Dankzij een klantgerichte aanpak en voortdurende investeringen in kennis en technologie heeft Nutrilab zich kunnen ontwikkelen als partner in voedselveiligheid voor bedrijven en organisaties actief in de verwerking, productie en controle van voedingsingrediënten en -producten.
Om de kwaliteit van onderzoeksuitkomsten te waarborgen, voldoet Nutrilab aan verschillende kwaliteitseisen, zoals het accreditatiecertificaat van de Raad voor Accreditatie (RvA). De RvA streeft naar een wereldwijde acceptatie en honorering van de afgegeven certificaten. Naast de RvA-accreditatie beschikt Nutrilab over onder andere de LABCODE-erkenning.
Nutrilab heeft mede door deze erkenningen een grote nationale en internationale klantenkring in de voedingsmiddelenmarkt, waaronder producenten, productschappen en afnemersorganisaties.
De kwaliteitsborging binnen Nutrilab is een continu evaluerend proces. Middels controlemonsters, controlestandaarden en gecertificeerde referentiematerialen waarvan de resultaten aan strikte eisen moeten voldoen, wordt de performance van de analyseresultaten bewaakt.