• Nederlands
  • English
  • Tiktok

HAAKS®B.A.R.F  Hemp Snack

Hemp Snack zijn gemaakt van 100 % industriële vezelhennep (Cannabis sativa L.), van EU landbouw afkomstig, ze zijn rijk aan vezels, omega’s 3-6-9 (in de juiste verhouding), alle essentiële aminozuren en natuurlijke vitaminen A, B1,2,3 en 6, vit. C, D,E en minerale sporen elementen.
Een brokje wat als hoogwaardig voedingssupplement en als beloning / traktatie voor alle planteneters, maar ook honden en katten, kan worden gegeven.
Alle dieren stellen ze zeer op prijs!
Hard geperst en toch gemakkelijk in kleinere stukjes te breken.
In tegenstelling tot de meeste snacks kun je deze snack gerust langere tijd in een wat hogere dosering geven als dieren daar behoefte aan hebben.

Dosering
Paard < 500 kg / 50 gr per dag
Paard > 500 kg / 70 gr per dag
Honden per 10 kg lichaamsgewicht 8 gr per dag
Katten per kg lichaamsgewicht 2 gr per dag
Kleinvee 30gr per dag

Als kuur / voor oudere dieren / dieren met gezondheid problemen kan de doses verdrievoudigd worden. Hennep snack is geschikt voor alle dieren: voor paard, geit, schaap, alpaca’s, varken en andere grazers & honden en katten, papgaaien, knaagdieren

Verpakking
500gr / 2000gr & 4000gr

Analyseparameter Analyseuitslag Eenheid
Ruw vet (na zure hydrolyse) 4,4 g/100 g
Ruw as (550°C) 12,0 g/100 g
Koolhydraten totaal (HPLC) 17,2 g/100 g
Waarvan suikers

Suikers kort

Fructose

2,40

0,50

g/100 g

g/100 g

Galactose <0,10 g/100 g
Glucose 0,36 g/100 g
Lactose <0,10 g/100 g
Maltose <0,10 g/100 g
Saccharose 1,54 g/100 g
Suikers totaal 2,40 g/100 g
Voedingsvezel 28,3 g/100 g
Energiewaarde (kJoules) 963 kJ/100 g
Energiewaarde (kcal) 230 kcal/100 g
Calcium 2,28 g/100 g
Fosfor 0,297 g/100 g
Inositol fosfor 0,05 g/100 g
Fytinezuur 0,17 g/100 g
IJzer 644 mg/kg
Kalium 1,85 g/100 g
Koper 7,1 mg/kg
Magnesium 0,490 g/100 g
Mangaan 83 mg/kg
Natrium 0,011 g/100 g
Zink 32 mg/kg
Chloride 0,51 g/100 g
Molybdeen 3,68 mg/kg
Vetzuursamenstelling
Oxaalzuur 0,3 g/kg
Vitamine A (all-trans- en cis-retinol) <0,1 mg/kg
Vitamine B1 (thiamine.HCl) 5,3 mg/kg
Vitamine B2 (riboflavine) 9,7 mg/kg
Vitamine B3 (niacine) 37 mg/kg
Vitamine B5 (pantotheenzuur) 17 mg/kg
Vitamine B6 (som pyridoxines) 3,3 mg/kg
Vitamine B11 (foliumzuur) 2120 µg/kg
Vitamine B12 (cyanocobalamine) <5 µg/kg
Vitamine C (ascorbinezuur) 18 mg/kg
Vitamine D3 (cholecalciferol) Vitamine D3 (cholecalciferol)

Vitamine E (dl-alfa-tocoferolacetaat)

<20

<800

243

µg/kg IE/kg

mg/kg

Vitamine H (biotine) 212 µg/kg
Vitamine K1 (fytomenadion) 13,00 mg/kg
Anti trypsine (TIA) 0,61 mg/g
Verzadigde vetzuren 21,5 %
Enkelvoudig onverz. vetzuren 6,3 %
Meervoudig onverzadigde vetzuren 72,2 %
Trans vetzuren 2,4 %
Omega 3 vetzuren 49,8 %
Omega 6 vetzuren 20,0 %
Omega 9 vetzuren 3,6 %
C4:0 (boterzuur) <0,1 %
C5:0 (valeriaanzuur) <0,1 %
C6:0 (capronzuur) 0,2 %
C7:0 (enanthzuur) <0,1 %
C8:0 (caprylzuur) <0,1 %
C9:0 (pelargonzuur) <0,1 %
C10:0 (caprinezuur) <0,1 %
C10:1 (deceenzuur) <0,1 %
C11:0 (undeceenzuur) <0,1 %
C12:0 (laurinezuur) <0,1 %
C12:1 (lauroleinezuur) <0,1 %
C13:0 (tridecaanzuur) <0,1 %
C14:0 iso (isomyristinezuur) <0,1 %
C14:0 (myristinezuur) 0,8 %
C14:1n5 (myristoleinezuur) <0,1 %
C14:1n9 (myristoleinezuur) <0,1 %
C15:0 iso (isopentaanzuur) <0,1 %
C15:0 ante-iso (ante-isopentaanzuur) 0,1 %
C15:0 (pentaanzuur) <0,1 %
C15:1 (pentadeceenzuur) <0,1 %
C16:0 iso (isopalmitinezuur) <0,1 %
C16:0 ante-iso (ante-isopalmitinezuur) <0,1 %
C16:0 (palmitinezuur) 13,5 %
C16:1n7 (palmitoleïnezuur) 0,3 %
C16:1n9 (hexadeceenzuur) <0,1 %
C16:3n3 (hexadecatrienoiczuur) <0,1 %
C16:4n3 (hexadecatetraeenzuur) <0,1 %
C17:0 iso (isomargarinezuur) <0,1 %
C17:0 ante-iso (ante-isomargarinezuur) <0,1 %
C17:0 (margarinezuur) 0,2 %
C17:1 (heptadeceenzuur) <0,1 %
C18:0 iso (isostearinezuur) <0,1 %
C18:0 (stearinezuur) 2,0 %
C18:1 trans (elaïdinezuur) <0,1 %
C18:1n9 (oliezuur) 3,4 %
C18:1n overig (octadeceenzuur) 0,9 %
C18:2 trans (trans-linolzuur) 0,9 %
C18:2n6 (linolzuur) 19,6 %
C18:2 CLA- 9c, 11t (rumenzuur) 1,5 %
C18:2 CLA-10t, 12c (geconjugeerd linolzuur) <0,1 %
C18:3n3 (alfa-linoleenzuur) 49,5 %
C18:3n6 (gamma-linoleenzuur) 0,2 %
C18:4n3 (stearidonzuur) <0,1 %
C19:0 (nonadecaanzuur) <0,1 %
C20:0 (arachidezuur) 1,7 %
C20:1n9 (gondoïnezuur) 0,1 %
C20:1n11 (gadoleïnezuur) 1,5 %
C20:2n6 (dihomo-linolzuur) 0,2 %
C20:3n3 (dihomo-alfa-linoleenzuur) 0,3 %
C20:3n6 (dihomo-gamma-linoleenzuur) <0,1 %
C20:4n3 (eicosatetraeenzuur) <0,1 %
C20:4n6 (arachidonzuur) <0,1 %
C20:5n3 EPA (eicosapentaeenzuur) <0,1 %
C21:0 (heneicosaanzuur) <0,1 %
C22:0 (beheenzuur) 1,6 %
C22:1n9 (erucazuur) <0,1 %
C22:1n11 (cetoleiczuur) <0,1 %
C22:2n6 (docosadieenzuur) <0,1 %
C22:3n3 (docosatrieenzuur) <0,1 %
C22:4n6 (adrinezuur) <0,1 %
C22:5n3 DPA (docosapentaeenzuur) <0,1 %
C22:5n6 (osbondzuur) <0,1 %
C22:6n3 DHA (docosahexaeenzuur) <0,1 %
C23:0 (tricosaanzuur) <0,1 %
C24:0 (lignocerinezuur) 1,1 %
C24:1n9 (nervonzuur) <0,1 %